27 de juny 2014

X CONCURS DE MÚSICA JOVE

Un any més la Regidoria de joventut aposta pel concurs de música jove en el que participa el nostre municipi conjuntament amb els d'Alella, Montgat, Cabrils i Vilassar de Mar, i enguany, es celebra la desena edició en la que El Masnou serà el poble organitzador i en el que es realitzarà el concert on s' esculli el guanyador.

En aquesta edició s' ha donat un gir, que van més enllà del canvi de nom, s' ha sortit del format de les beques per anar a un concurs de música, s' han modificat les bases per a participar, i s' ha encarregat la gestió a una empresa especialitzada. Enguany comptem amb Enderock, i amb això reforcem i millorem el concurs, atenent una petició que en la darrera edició van posar de manifest els participants.

Al Masnou disposem de cinc bucs d'assaigs a l'equipament Ca n'Humet, en els que grups amateurs assagen al llarg de l'any, i és aquest concurs, en el que poden posar la primera pedra del que podria arribar a ser la seva carrera musical.

Els joves que vulguin participar s' han d'inscriure abans del 10 de juliol, i ho poden fer apropant - se al Punt d'informació juvenil (PIJ), o bé a través del web que Enderock ha creat http://www.enderrock.cat/musicajove, fent clic a l'enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada